JOM SHAKLEE!

anda nak dapatkan produk produk shaklee atau nak jadikan shaklee sebagai sumber pendapatan ? hubungi saya. whastapp 013 5825382 herny hafiz

Sunday, October 26, 2014

ingin berjaya kena buang sifat-sifat orang yang gagal

saya google rahsia kegagalan. ramai yang cakap nak berjaya macam saya. pada pandangan mereka mungkin saya dah jauh lebih berjaya. income 5 angka sebulan melalui bisness shaklee. ramai yg mendefinisikan sebagai dah berjaya. tapi bagi saya masih belum berjaya. masih lagi terus berusaha. sekurangnya sebelum berakhir tahun 2014 yg berbali 4 bulan ni saya dah cecah income 6 angka sebulan. tu adalah cabaran yg saya letak
untuk saya capai!

benar kata sahabat saya... mimpi atau impian tu bukan apa yg kita dapat masa tidur tapi mimpi tu adalah sesuatu yg kita tak boleh tidur untuk mengejarnya.

dan apa yg saya nak nasihatkan pada anda jika ingin berjaya.. bukan sekadar ingin je tapi kena buang dulu sifat2 org gagal..


paling penting kena positif, kena selalu berdoa moga dipermudahkan jalan, kena berkorban, kena betul2 ubah diri manjadi org yg mempunyai pemikiran utk berjaya. ada  target yg jelas, perancangan yg teliti untuk capai target dan kental menghadapi segala dugaan. tak boleh down, tak boleh putus asa dan bangun setiap kali terjatuh.

berubahla~ sempena maal hijrah jomm kita berubah menjadi lebih baik dari sebelum ni,

love,
herny 

No comments: