Sunday, October 26, 2014

cadangan untuk set kesuburan bagi suami dan isteri

bagi anda pasangan yang dah berkahwin tapi belum ada cahaya mata sini saya cadangkan supplemen untuk tingkatkan kesuburan anda. walau bagaimana pun kenalah berpegang pada ini hanyalah 1 ikhtiar. ada kalanya kesuburan ni dipengaruhi macam- macam faktor. 
samada di pihak isteri atau suami.

nutrisi untuk kesuburan sangat penting ya..

antara cadangan supplemen ialah
SET KESUBURAN 

WANITA

GLA COMPLEX  (60softgel)
~ membantu mngawal atur haid, dan hormon kesuburan
dose:
>period tak regular
2-3 softgel setiap hari hingga regular
>bagi yg period regular
2-3 softgel 
> mula pada hari pertama haid hingga hari ke 14(hari ovulasi).
> kemudian tunggu hingga haid seterusnya
> jika tak datang haid pada waktu sepatutnya tunggu hingga 1 minggu dan check UPT
>jika pregnant atau disyaki pregnant boleh berhenti mengambil GLA kerana GLA boleh menghasilkan prostaglandin yg boleh menyebabkan datang haid semula (persenyawaan gagal).

BCOMPLEX with folic acid (120 tablet)
~untuk kesihatan sistem peranakan.
~folic asid diperlukan bagi merangsang foliccle (organ pada ovari yg merembeskan hormon untuk pelepasan ovum) ingat ! folic=foliccle!

Energizing Soy Protein 
membekalkan proteinuntuk menghasilkan sel2 tubuh yang sihat!
dose 3-6sudu sehari (membekalkan protein 14-28gram sehari)

SUAMI
ZINC COMPLEX  (120 tablet)
meningkatkan penghasilan air mani 
note: si suami mungkin akan merasa pening jika mengambil zinc tapi jarang melakukan sex sebab air tak lepas :)
dose 1 tablet sehari

VITAMIN E RM  (120softgel)
~ membantu pembentukan sperma yang sihat dan cergas (morphologi sperma)

COQhealth (30 softgel)
~ membekalkan tenaga, meningkatkan ketahanan tenaga batin ketika melakukan sex terumanya bagi suami yg merokok!
dose: 1 softgel sehari

note: COQHealthjuga mengandungi vitamin e so if ambil COQ health boleh skip vita e~

selain itu saya ingatkan anda perlu dapat consultasi berterusan dari pengedar anda supaya dapat monitor perkembangan anda.
bagi yang nak mendapat produk ini serta konsultasi lanjutan sila whatsapp saya 
herny 0135825382

terima kasih,
herny

Post a Comment