Thursday, September 11, 2014

TRIP SHAKLEE LIVE 2014 CALIFORNIA: PART #3 HOLLYWOOD BOULEVARD

Day 4 : HOLLYWOOD BOULEVARD

Day ke 4 kami ke Hollywood. Signage Hollywood tu sayup-sayup je pon nampak. bak kata tourist guide yg bawa kami tu... dulu ada jalan ke sana tapi dorang dah tutup sebab banyak orang yg datang Hollywood nak jadi retis ni tapi tak dapat capai impian so dorang g naik atas tu bunuh diri. Turun dari bas je memang ramai la org yg pakai costume watak2 ni tunggu. bukan free ambil gambar ngn dorang ni kena bayar tips. yg mickey n minnie tu tak kisah bagi tips berapa.. tapi yg spiderman tu demand sampai USD20 minta huhu... tapi nasib baik laaa action pon best2 siap dukung cikput lagi... kat hollywood boulevard ni tempat merentung mestilah kat hard rock cafe. sempat la rembat jaket dan tshirt kat sini. harga takde laa murah tapi sebab rare tu n agak suka laaa tshirt hardrock ni so terbeli laa sorang sikit untuk pakai sendiri. ramai gak geng2 Shaklee ni rembat tshirt kat situ. kemudian ada kedai souvenir untuk fridge magnet, keychain. so tak lama sangat kat sini..petang kitorang dah bertolak balik ke Long Beach. so snap2 gambar lepas tu kitorang singgah makan kat marakesh restaurant. kedai makanan lebanon kut~ tu nanti cerita kat entry seterusnya okay..















Post a Comment