Friday, September 12, 2014

PROMOSI SHAKLEE SEPTEMBER 2014 : KOMBO COLLAGEN & MEALSHAKE


Bulan ni pertama kalinya Shaklee buat promo combo..

haaaa bagus sangat untuk mak dan anak sekali.....

saya teruja dengan mealshake. Memang sangat berbaloi bila buat promo BUY 3 FREE 1. saya sendiri pernah tanya kenapa shaklee malaysia tak pernah buat buy 3 free 1 sebab kat shaklee Indonesia memang selalu  promo buy 3 free 1. Bagi anda yang dah biasa minum MEALSHAKE samada sendiri atau kepada anak memang ni la peluang hebat anda. memang jimat sangat.

SIAPA YANG PERLU KAN MEALSHAKE?
saya selalu rekemen mealshake sebagai makanan tambahan pada anak2 yg berumur 1 tahun ke atas. sering kita dapat masalah anak-anak kecil ni bila dah dapat "kaki" tu selera makan mula berkurangan dan badan mulai susut apatah lagi bila dah mula bercerai susu kan?
MEALSHAKE adalah serbuk minuman yg mengandungi pelbagai vitamin untuk tumbesaran si manja, perlu di ingatkan ianya bukan pengganti susu tapi cuma sebagai pelengkap nutrusi.

banyak feed back yg saya dah dapat daripada customer, iaitu antaranya, anak semakin bertenaga dan berselera untuk makan, kulit lebih halus, parut atau bintat2 cepat lega, kulit lebih lembat dan gejala eczema bekurangan. selain tu ramai juga bagi feedback anak membuang lebih lawas. saya sendiri pernah bagi mealshake campiur dalam susu untuk bagi pada anak saya, ingat lagi masa tu puteri kalau nak membunag tu merah padam muka. kadang2 sampai berdarah akibat sembelit. alhamdulillah le[as campur 1 sudu mealshake dalam minuman dia poo poo dah lembut dan mudah nak membuang...


tu cerita pasal MEALSHAKE!!

sekarang pasal COLLAGEN  pulak


Collagen ni adalah antara produk shaklee yg boleh tahan harganya. tapi bila time2 promo ni kitorang ahli2 shaklee pon borong. macam saya ni pon 4 kotak memang nak standby for husband yg bakal menunaikan ibadah haji. al maklum lah kat sana cuaca tak sama dengan tempat kita. setengah org mungkin kulit akan mengelupas. apa2 pon moga2 segala nya dipermudahkan.. okay berbalik pada collagen berdasarkan testimoni kawan2 dan saya sendiri collagen ni memang sangat bagus untuk memelihara kulit. saya sendiri mengamalkan collagen untuk kecantikan dan kesihatan kulit. testimoni saya yg paling berkesan ialah masa saya kena chicken pox semasa balik umrah awal tahun lalu. muka saya memang banyak naik biji2 campak. kebetukan masa tu dah hampir dengan birthday puteri, motivation rally dan juga majlis master coordinator celebration saya sendiri.

jadi saya memang agak tertekan laa bila tengok masalah kulit ni. jadi saya ambil penjagaan intensive dengan produk shaklee..

saya ambil COLLAGEN setiap hari bersama2 VIVIX, ESP, VITAMIN C, VITAMIN E dan cuci muka dengan nutriwhite. hasilnya memang dalam masa seminggu muka saya dah mula pudar dari parut2. dengan minimal touch up je takde siapa boleh sangka saya baru sembuh dari campak.
 wajah saya tu mmang takde edit2 camera 360 ke filter ke okay.

tu testimoni saya sendiri. berdasarkan kajian saintifik pon anda boleh rasakan perubahan seawal 5 hari tau.. kulit jadi lebih lembut, lembab dan tegang. garis2 halus hilang, dan kulit jadi lebih glowing.

collagen shaklee ni berbeza dan lebih berkualiti sebab dihasilkan dari RSS ( red snapper scale ) iaiutu sisik ikan merah. kenapa shaklee pilih sisik ikan merah ialah sebab ikan ni adalah ikan laut dalam, yang tahan lasak dan tahan tekanan tinggi. saiz molekul collagen shaklee pulak 1000 dalton je iaitu sangat halus jadi ia cepat diresap ke dalam kulit. selain tu collagen shaklee jugak ada 6 ramuan lain untuk bantu keberkesanan iaitu;

  1.  ekstrak biji camelia japonica  yg mempunyai emolien bagi melembabkan kulit
  2. ekstrak pfafia untuk bantu formasi kolagen dan asid hyaluronic bagi mengikat kandungan air untuk hidratkan tisu supaya kekal lambap dan licin
  3. elastin dari kolagen ikannuntuk beri ketegangan , anjal dan elastik
  4. vitamin C  untuk menggalakkan penghasilan colagen dan vitamin B untuk metabolisma dan penghasilan kolagen dalam sel
  5. ekstrak kerangan sebagai sumber glucosamine bagi kesihatan sendi
  6. lactobacillus acidophillus untuk kesihatan usus supaya dapat menggalakkan penyerapan colagen. 

    bagi anda yg nak dapatkan promo hebat ni boleh hubungi saya 
    herny 0135825382 

    cara consume collagen ni mudah sangat. ia didatangkan dalam bentuk sachet. jadi koyak dan campur dalam air kosong atau jus kemudian minum. waktu terbaik adalah semasa perut kosong sebab lebih mudah diserap. okay uolss.....selamat mencuba dan kembali cantik jelita.





Post a Comment