Tuesday, July 22, 2014

MM tour bangi : mencipta jejak mimpi bersama master herny

20 hb julai 2014
saya anjurkan 1 coaching di hotel bangi.
lepas sahur terus siap2 dan terbang dari penang international airport bersama2 master rahimah. kitorang naik malindo dan turun di subang. dari subang nik datang and kami tumpang ke hotel bangi.



kelas hari ni full lebih kurang 50 peserta yg terdiri dari susur galur saya.

sampai agak lewat kemudian  kelas start dulu briefing by master mareeya muda 

then saya sebagai moderator pada hari tu. speaker pulak coordinator diyana, coordiator wawa dan juga slot special from master rahimah.

alhamdulillah.. seronok boleh bukak minda anak2 didik ni..

tema kami hijau pink. takde dslr kali ni. so snap pakai henpon je..
sepanjang kelas ada yg menagis, ada yg gelak, ada yg terjegil bijik mata, ada yg menggigil. 
rata2 yg datang ni kali pertama join kelas. so apa saya nak tekankan shaklee ni bisness mudah.. saya nak lebih ramai tahu yg shaklee bisness ni lah bisness perfect untuk kita,

kelas ni atas inisiatif saya sendiri untuk face to face eratkan hubungan, untuk terangkan bagi lebih jelas. dan untuk berkongsi pengalaman.

anak first level saya nik.
master mareeya bersama bakal master di bawah dia wawa
team INFINITY bawah sr coordinator hazilah halim from kajang
feeling gojes n muda dengan yuyu, sapel, nik

lepas kelas kami pon amik taxi ke KLIA2.
dan berbuka kat foodcourt. saya ambik hidangan nasi + masak lemak pucuk ubi + tempe + ikan tongkol masak lemak! memamg podeh masakan.
posing dengan juadah berbuka. ni muka sebeleum kepedasan

flite ke penanv jam 8.30malam. naik flite terlena dua org kami sedar2 dah landing kat penang airport. 

best sangat tour kali ni... tak sabar untuk next tour kat KK pulak lepas ni..

seee u orang2 KK pulak!! orang2 bangi!! uolsss hebat!!

3 master in da house







Post a Comment