Friday, July 18, 2014

fadhilat zikir hari jumaat

Fadilatnya : 
Allah akan memberi ketenangan hati bagi yang membacanya dan merasa kelazatan zikrullah
YA ALLAH.
Speechless bila buka handphone pagi ni. penuh newsfeed FB dengan berita terhempasnya pesawat MAS MH 17. mula saya buka whatsapp dan ada baca seorang kawan text tentang MH17. kemudian buka FB pulak.. Ya Allah ramadan macam2 berita sedih..

saya sendiri rasa takde mood nak shopping raya... rasa sayu tengok tentang palestine..saudara2 di Gaza, kemudian ni pasal MH17 dan yg dekat serangan sulu kat Sabah pulak..

nak komen lebih2 pon tak terkeluar dah... Sempena hari Jumaat yg mulia.. jom kita ikut nasihat Iman Al- Ghazali tentang zikir harian Ya Allah 1000X. moga2 Allah memberi kita ketenangan hati.

apa yg berlaku sudah tertulis. semuanya atas kuasaNya jua..

Moga2  kita semua di bawah lindungan Nya~

Post a Comment