Saturday, June 28, 2014

trip sehari penang - KL untuk belajar eSell

26 hb lepas saya telah dijemput bagi menggantikan upline saya yg tak dapat hadir untuk training new tools yg akan dilancarkan tak lama lagi.

tools ni dikenali as eSell.
1 lagi kemudahan yg Shaklee introduce bagi memudahkan pemasaran kami pengedar2 shaklee.

serba sedikit la pasal eSell training dah dijadualkan seluruh negara.


kesempatan ni saya tak lepaskan terus beli tiket flite dan turun subang terus ke Empire.

dekat airport penang dalam penerbangan sempat berbual dengan sorang SID puan Ina yg juga ke KL tapi untuk urusan lain.

sampai Empire rupanya ada jugak yg kenal dengan saya.

kemudian terserempak juga anak shaklee alam maya saya hazila hasni. Tapi Ila ni roomate saya masa kat UITM dulu. oh hampir 13 tahun tak pernah bersua hanya text di mobile phone je.


then masa dalam training room sempat la beramas mesra seketika dengan senior2 master shaklee... ohhh tersebar aura gitew!



then petang husband yg kebetulan ada kat KL datang dan balik sama2...

mahal tau gambar atas tu bukan senang nak bergambar dengan para jutawan kat atas tu. 1 hari saya mesti dapat juga title tu~~

master herny

emel : info@aturius.com
whatsapp: 0135825382


Post a Comment