Tuesday, June 17, 2014

perasmian shaklee cawangan pulau pinang


4 hb lepas hari sabtu secara rasmi penang branch yg baru dirasmikan.

ramai2 staff dari HQ turun untuk acara ni especially president shaklee malaysia mr victor, mr ethan, ms suknit dan ramai lagi.

alhamdulillah.. shaklee penang yg baru jauh lebih selesa. tapi shaklee lama tu masih dalam ingatan di mana tempat saya n anak2 berkumpul, buat cloising. angkut barang2. kalau time closing saya, imah, maria, takdir, kak lisa n anak2 buah book 1 meja. gilir2... masa saya flosing tu sampainkul 8 masih kat branch! nostalgia sungguh
n ofkos staff senior kat shaklee tu cannie n wani.. senyummmm jeee walaupon stress! tima kasih staff shaklee penang!

sekarang kat branch baru selesa la ye. dan paling best training room yg lebih selesa so boleh laaa buat kelas2 kat sana after this! 

peluang macam ni seronok turun n jimba2 dgn  anak2 bisnes..

majlis berakhir dalam
pukul 12.30 tgh. walaupon makan sedap2 tapi tengok anak2 jadi tak lalu nak makan dah.....



jom jadi sapa area penang yg rasa nak. jumpa saya jomm.... kita lepak sini! hihi

love,
herny 
Post a Comment