JOM SHAKLEE!

anda nak dapatkan produk produk shaklee atau nak jadikan shaklee sebagai sumber pendapatan ? hubungi saya. whastapp 013 5825382 herny hafiz

Thursday, May 1, 2014

pandora mother's day from hubby

pandora saya dah ada 14 charm + clips.
saya start pandora ni asalnya dari master gift from upline saya presidential master cery. permulaannga 7 charm+clip.


n sempena mascel saya lak saya beli spring collectiom yg tema rama2 as signature la kunun for master celebration saya. kan logi empayar mm saya gambar rama2 kann. then rama2 yg hanging tu hadiah dari cicit (level 4) yg juga master iaitu master fariza! alphabet juga adalah hadiah from gojes fren kak aula!


ok yg latest yg  sweet mothers tu saya pow husband masa kat KLCC hari tu~

tak sabar nak penuhkan charm tu! nak cari money bag la pulakkkk!

hihihi :)

"sweet mother"
herny
<3
Post a Comment