Thursday, May 1, 2014

mealshake memang best (promo may buy 6 free 1)


Hari ni buka www.shaklee2u.com.my nampak promo mealshake kat situ! wah teruja...  saya adalah antara ibu2 yg dah nampak kebaikan mealshake ni. ok kisah saya n mealshake mestilah sebab anak saya tu. masa saya start shaklee ni baru2 kenal dulu saya tertarik nak try mealshake sebab anak saya si puteri ni kulit dia sensitif. cepat merah. then dia ada asthma jugak. so lepas direkemen saya pon bagi mealshake 1 hari 1 sudu kecil letak dalam susu yg dia minum. Apa yg saya notice paling bagus mealshake ni dapat tingkatkan selera makan dia selain tu masalah sembelit. anak selalu dapat sembelit sebab maybe kurang air dan kurang sayur. anak saya ni pulak saya memang jarng sangat bagi buah sebab saya notice dia cepat asthma n batuk2 lepas makan buah! 

alhamdulillah sejak bagi mealshake saya tengok kulit dia dah cantik, membuang pon lembut n selera makan meningkat! bila usia dah masuk 5 tahun saya mula ceraikan botol susu, jadi bagi dia minum pakai cawan. ooohh bila pakai cawan ni dia tak suka plak minum jenis2 berkrim2, bersusu pulak.. so google punya googel sembag punya sembang so saya bagi dia mealshake dengn cara buat aiskrim! hihi...sedappppppppp!!!!! 

actualy mealshake ni bukan for anak2 je..mak2 budak pon boleh terutama yg masalah berat badan.... sedap tau rasanya! wangi n lemak berkrim! palig bagus ambil semasa sarapan pagi..selain tu bagus jugak bagi uolss yg tak boleh nak telan supplemen dalam bentuk tablet! so jom sempena promo MEALSHAKE bulan ni jom simpan 1 set kat rumah!! untungg sebab 1 tin mealshake harga rm113.75 so beli 6 dapat free 1! 

setin ni tahan sampai 2 bulan if amik 1 sudu kecil. so kalau nak anak lebih sihat!! salah satu cara jom bagi diorang 1 sudu kecil mealshake sehari sekali jer :)



Post a Comment