Monday, April 28, 2014

MM kicks start Putrajaya with Master Herny

salam...

1 mac ni adalah permulaan cycle bussiness Shaklee bagi tahun 2014-2015.

so memang permulaaan yg sangat baik..


sebab dalam 1 cycle ni kitorang berpeluang utk kutip oppurtinities yang ada dalam Shaklee. Paling best mestilah Trip Cycle ke Italy..

saya join Shaklee bulan * 2012 n pada cycle pertama saya tu saya tak sempat n tak peduli pon pasal trip rewards ni..rasa cam mustahil..rugi lak rasa sebab tak fokus sebab tahun tu dorang boleh pilih antara umrah Dubai atau Paris...

untuk tahun kedua saya pulak alhamdulillah lepas 3 teket ke Long beach California, bawak sekali husband and anak saya... fest time mau ke Us ni..... insyaallah bulan 8  nati tak lama dah..

bagi trip ke Italy lak saya bukan saja fight for 3 teket tapi cuba for 5 teket pulak... n nak fight for bussiness class tiket~~

ok balik pada kicks start tahun ni saya bermula dengan kelas di Putrajaya... n plannya nak tour 1 malaysia jumpa anak cucu for personal touch...turun padang sebarkan aura gitew.. so far dalam group saya dah hampir 1500 ahli..jadi memang seronok bila jalan2 sana sini..

for MM kicks Putrajaya ni saya juga turut buka penyertaan pada sidelines yg nak join.... tak kisah pon ..insyaallah makin ramai makin meriah jadinya...

feedback dari meet up ni memang meletup2 sale bulan Mac iaitu untuk group saya sendiri je pon cecah 2 MILLLION sale.. rekod tertinggi saya... yang penting jumlah anak buah yg cecah 4 angka 5 angka pon bertambah! bagi uolss anak buah susur galur saya yg belum bersua muka dalam kelas2 macam ni sekali sekala better join utk recharge dan nampak jalan anda dalam shaklee ni lebih jelas... jumpa lagi dalam MM tour akan datang~~



Post a Comment