Wednesday, April 30, 2014

MM - FREEDOM TOUR - swiss garden, kuantan

bulan ni jadual agak pack. lepas balik dari kuching kami singgah di marriot utk kelas tax. kelas tax ni organised by faizland. 
kemudian balik penang for our own company aturius & magiclensa.

then singgah balik putrajaya sebab flight ke Kuantan cuma ada from KLIA je.

kali pertama nak ke Kuantan ni. Kat Kuantan kami stay kat Hyatt. 

For Coaching pulak master Maria arrange kat Swiss Garden. Seronok sangat Telok Chempedak ni.. ombak dia agak besar. lama dah rasa tak main ombak macam tu.

Ok kat Kuantan ni anak cucu comel2 belaka. seronok la ramai yg datang sedut aura. hihihi...


paling saya kagum anak master ke 2 saya iaitu Master Maria Muda (MMM) walaupon sarat pregnant tapi semangat memang waja! saluteeeee~ tak hairanlah dalam macam2 masalah, dia can make Master Coordinator dalam masa 10 bulan jer!! 

yang paling best bawah dia pon dah asa beberapa COORDINATOR! syabasss nak! hihi

jom layan gambar2 sekota MM freedom tour ni~


so bagi uolss  sekitar pahang boleh la cari anak saya ni FB: mareeya muda

jom luaskan MM pahang ~~~








Post a Comment