Tuesday, April 29, 2014

double master celebration herny & izzati - equatorial hotel , penang

dalam shaklee rank yang paling tinggi adalah rank master.
masa daftar rank bermula dengan distributor kemudian supervisor, senior supervisor, coordinator, senior coordinator, key coordinator, senior key coordinator dan paling tinggi iaitu master coordinator.

ada yang ambil masa sehingga berpuluh2 tahun nak dapat rank master ni tau.. hihi.... ye laaa.. kalau daftar rehat harap semua datang sendiri je maybe sampai tua apa rank pon takde.. hihi..

alhamdulillah i make it genap 12 bulan  dari distributor ke master.


perjalanan tu ntah ler.. nak kata susah takde la susah sangat, nak kata senang takla senang..

kalau nak kata susah org yg berak sembelit pon susah, org cari barang tak jumpa pon susah.... kalau nak kata susah org yg hidup dalam hutan, dalam air pon lagi susah kot, semua bergantung pada penerimaan masing2..

bagi saya susah ke senang ke shaklee is my passion. jatuh cintaaaa...so kalau jatuh cinta semuaa pon jadi best belaka...

ok master celebration (mascel) saya ni di sambut bersama2 dengan upline saya master izzati. beliau mak shaklee saya yg bertanggungjawab menjerumuskan saya dalam arena shaklee malaysia... kemudian saya di punch oleh nenek shaklee saya master cery

and opkos la sokongan moral yg positif dan negatif dari my hubby pon melonjakkan saya dan paling penting alhamdulillah syukur saya dikurniakan anak2 bisness yang hebat2..

yer paling saya rasa bangga masa master celebration saya 2 org anak saya iaitu master rahimah n master maria pon turut hadir! mereka la kaki saya n banyak lagi la kaki2 yg lain yg tengah panjat gunung master masing2.


 dan sangat2 sya hargai kawan2 master yg turut turun dari seluruh negara...ya Allah terima kasih sangat2 atas penghargaan korang... salah silap jika ada masa sepanjang majlis saya minta maaf ye uolss.


mascel ni dimulakan dengan parade master, kemudian recognition  CEO shaklee malaysia mr Victor then sharing dari master yg diraikan..

bawah  i link video yg saya tayangkan sebelum saya buat sharing.
 http://www.youtube.com/watch?v=XacmjhgG5Mo

ada lagi 1 montaj tentang empayar saya tapi tak boleh upload sebab copyright. hihi...

moga2 majlis macam ni akan bakar lebih ramai lagi anda diluar sana untuk realisasikan impian bersama2 kami di shaklee!
layan gambar jom!!























see u on top!

~feeling great~
master herny

Post a Comment