Monday, April 28, 2014

birthday puteri ke 5

salam sayang..

ni lambat giler punya update..pending sampai 2 bulan lebih sudah..

1 feb saya ke umrah hingga 14 hb.. balik2 dah kena buat besday anak saya puteri yg bertraikh 16 hb..

masa di tanah suci saya diduga dengan demam tinggi ! risau juga takut apa2 virus..hari nak balik malaysia..mula keluar biji2 kecil..syukur la jugak akhirnya dapat la tau at least saya kena campak bukan virus2 lain... so masa balik malaysia memang membuak2 dah la bintat2..n ber parut je muka.... thats why berniqb tu sebab muka sangat seramm..

disebabkan besday ni dah dirancang so kami proceed la... tak seempat nak arrange so dalam kelam kabut dapat la tempat kat mcD bertam...

alhamdulillah kek pon siap disediakan oleh http://lanabakehouse.blogspot.com/. memang dah banyak bijik dah tempah ngn akak ni..so dia pon ok laaa last minutes order alhamdulillah..

majlis kecik je n ajak kawan2 n anak buah shaklee... tapi meriah la... terima kasih pada yg sudi datang n everyone pon happy :)














~masterHerny~
Post a Comment