Tuesday, January 7, 2014

gojes jutawan & master celebration

salam uolss,
malam ni poyo seket nak cerita lagi 1 cerita kan.

dalam empayar shaklee jutawan di bawah presendential master shareeza aka mamaFaiz or kak cery gojes ni we oll telah di kuarantin mengikut tahap mental  masing2. masa kuarantin dulu lom ada master dalam group wassap gojes ni.

setalah lepas 1 tahun lebih sorang demi sorang dah berjaya di master kan.. alhamdulillah!

support grup ni sangat kuat.. di sini kami meroyan, menyembang, bakar diri (wahh) n opkosss bergosssip  sambil mengingatkan masing2..

so sekarang masing kumpul kat master celebration masing2. lepas master zura ni master celebration ke 2 yg saya attend!! sangat best dan berinspirasi.


tahniah master laila of gojes! 
tak sabar lakkk lepas ni master celebration saya n mak saya master Izzati... poyo kan?

iklan: jika uolss tingin  nak join shaklee bawah empayar saya multimillionaire jommm.. 
cari saya kat wassap : 0164215382
atau face book herny hafiz atau IG say herny hafiz ye uolsss~~

Post a Comment