Wednesday, January 8, 2014

cucu cicit shaklee saya paling meletop

tajuk tak menahan kan..

sebenarnya akhir2 ni hati nak update blog tapi rasa macam takde idea pulak.. nak mereka cipta ayat!

so terus taip ayat dari hati!
antara keturunan saya yg teruk di siksa ialah puan kecik molek eja.

kemunculan eja dalam empayar MM banyak membakar kawan2 lain !thanx eja!

saya sebenarnya admire & kagum dgneja ni! baru berusia 26 tahun!orangnya kecik molek tapi kuat semangat. tak pernah membantah walaupon kadang2 saya ni cam kerek dengan dia.

tapi semangat eja sangat saya kagum. she make sr sup pada bulan kedua dan straight rank up setiap bulan ke key coordinator dalam masa 6 bulan!

apa2 pon saya doakan she can make MASTER end of this cycle!
proud of you darling n you empire SUPERSTAR di bawah bimbingan mak muda cik sapel berusia 24 tahun! 

saya sangat positive both of u can be successful before 30 years old!

all the best!!

kat bawah ni gambar saya dengan eja n 2 konconya.. n anak cucu shaklee saya yg lain yg hebat2! puan diyana, puan junaidah!  happy sangat jumpa uolss! see uolss as master shaklee 2014 okay??
mmuuaaah!
Post a Comment