Friday, July 19, 2013

EMPAYAR MULTIMILLIONAIRE


Alhamdulillah semakin ramai yang join saya di bawah empayar MULTIMILLIONAIRE aka MM.

saya bermula dengan Shaklee 11 bulan lepas iaitu pada bulan puasa tahun lepas.

alhamdulillah selepas 10 bulan saya berjaya mencecah pendapatan 5 angka sebulan..

sejurus dengan itu saya telah mencapai antara impian saya iaitu menjadi surirumah berpendapatan tinggi..


apa yang saya lakukan untuk bergerak pantas dalam bussiess ini antaranya adalah teamwork!

saya akan pastikan setiap ahli dalam susur galur sya diberikan coaching secara konsisten dan insyaAllah bantu untuk mudahkan urusan mereka berbisness. Maka dengan itu empayar mula berkembang dengan jumlah ahli yang mendafar sebanyak 200 ahli setakat ini! jumlah sale pun berkembang dari 64K pada bulan may ke 140k pada bulan jun!

ya empayar saya sedang berkembang dan strategi group kami untuk touch hingga ke akar umbi. Supaya sama-sama dapat menikmati keseronokan dan ganjaran dalam SHAKLEE .

anda ingin join?
jangan malu-malu saya setiasa online melalui facebook > boleh klik ikon facebook saya di sebelah kanan.

anda juga boleh hubungi saya di talian 0164215382 melalui SMS/WHATSAPP/WECHAT/LINE

JOM BERGERAK MAJU BERSAMA SAYA DI ALAM MAYA :)

bagi anda yang inginkan produk shaklee secara COD boleh hubungi pengedar saya seluruh negara:
HERNY GEORGETOWN-BAYAN LEPAS-GELUGOR HP: 0164215382
HAFIZAH  KULIM HP: 0103768959
LISA  SG PETANI HP: 0164455956
RINA JB HP: 0192309789
FARIZA  GUA MUSANG HP: 0179318803
BIZURA  DAMANSARA, SUNGAI BULUH HP : 01131509141
NORAINI  SEREMBAN HP: 0129055935
ISMA KOTA DAMANSARA, SG BULOH, RAWANG 0183774090
LIZA KLANG,SUBANG,SHAH ALAM HP: 0102185195
LINI CHANGLUN JITRA HP: 0134917449
FAZIDAH  AREA PT SULONG, BT PAHAT,SEMERAH HP 0127870827
FATIMAH MASAI, JB HP 0197793814
ZIHAN ALOR SETAR,JITRA HP: 0124177162
ELLI ID TAMPIN HP 0192117170
FARRA MELAKA HP 0134994749
JEM   KOTA SAMARAHAN HP: 0132233558
FINAS  SETIAWANGSA-KERAMAT-AMPANG HP 01111219300
TAKDIR  SG PETANI-TIKAM BATU HP: 0125557152
DIYANA  ALOR SETAR-JITRA-YAN HP: 0174001048
SHA  KUANTAN-JENGKA-MENTAKAB HP: 0199852231
ASMAWANI  SIPITANG-SABAH HP: 0138600982
AZIDA  MELAKA HP: 0107929100
LASTRY  CHANGLOON-UUM-BUKIT KAYU HITAM HP 0175661338
JUN TG MALIM HP: 0129372281
AZIANA SERI MANJUNG-LUMUT-SETIAWAN HP: 0122619484
FARIHAH -BESUT HP: 0129214514
AZLIZA - KANGAR- HP: 0134061303
AZWANI BATU CAVES HP: 0178541083
ANIN PASIR GUDANG-MASAI HP: 0197560796
IMAH SEBERANG PERAI UTARA HP: 0126300355
FARIZA SUBANG-KOTA DAMANSARA-SHAH ALAM HP:01945711

CoQ10 - Tenaga Untuk Jantung



apa itu Co Enzyme Q10?

CoQ10 ni adalah zat yang memang dah ada secara semulajadi dalam
tubuh! Ia menjana tenaga peringkat sel - terutama bahagian jantung, sistem imun, hati dan buah pinggang.

mereka yang sakit jantung didapati tagap CoQ10 mereka lemah! so CoQ10 penting bagi menguatkan jantung.

semakin lama penghasilan CoQ10 secara semulajadi makin berkurang. CoQ10 juga boleh diperolehi dari makanan seperti daging, ayam, kekacang, telur, brokoli dan oren!  

PERBEZAAN SHAKLEE
• untuk dapatkan 28mg CoQ10 seperti dalam CoQHealth Plus uolss perlu makan 1.7kg ayam~ kuikuikui!

•Shaklee CoQHealth digabung dengan vitamin E untuk melindungi sel-sel tubuh!

• Shaklee CoQHealth juga menawarkan khasiat teh hijau untuk menyokong kesihatan endothelium ( tisu2 yg menghubung salur darah jantung)

•Shaklee cuma guna SUMBER SEMULAJADI melalui kaedah penapaian yis untuk menghasilkan sumber CoQ10 yang berkualiti!

so apa lagi jika uolss ada ibu bapa yg sakit jantung, lemah jantung jom hadiahkan supplemen untuk kuatkan jantung mereka! jangan tunggu sehingga jantung berhenti berdenyut baru nak bertindak ya?

nak dapatkan  Shaklee CoQHealth?

hubungi saya
HERNY | ID 887628
Hp 0164215382 (sms/whatsapp/wechat)

emel : hernyyusnizar88@gmail.com

Wednesday, July 3, 2013

resepi cinch tea honey!


tak semestinya bila amalkan supplemen tinggalkan makanan sunnah!

my favourite resipe untuk metabolisma booster and stay alert

cinch energy tea mix with honey!!

memang meletops!!!


promo julai 2013 - gla complex


hai...
lama nya tak berupdate :)
hari ni merupakan hari ke 3 saya UNPAID LEAVE !

kenapa ambil UPL? saja je nak ngetest..... niat di hati memang nak WAHM terus dan fokus SHAKLEE jer....

ok promo
bulan ni GLA complex...

best best 

apa tu GLA?

GLA ialah singkatan dari gamma-linoleic acid. kebanyakan GLA yang terdapat di pasaran dihasilkan dari EVENING PRIMROSE OIL (EPO).

tapi SHAKLEE biasa la selalu nak berbeza dengan company lain so kita pilih BORAGE iaitu juga sejenis tumbuhan.

apa bagusnya borage berbanding EPO?
GLA yang diekstrak dari borage mengandungi lebih 2 kali ganda berbanding EPO.

Borage juga 3 kali lebih dari segi bioavailibiti dan 3 kali lebih berkesan berbanding EPO!

Borage yang shaklee pakai pon bukan main kutip je! we ollss ektrak dari tanaman borage organik di kawasan Saskatchewan  (adikberadik rozita chewan ke?) 

setiap capsul mengandungi 300mg GLA serta minyak bungamatahari dan vitamin E untuk lebih berkesan dan stabil!

apakah manfaat GLA? 
>mengawal estrogen dan testosteron dengan membentuk prostaglandin untuk regulate hormon lelaki dan wanita dan menangani PMS, retensi air, mood swing.

>melambatkan menopause

> membaiki prostatomegally ~ masalah prostat dan kerap kencing.

> menentang kanser kerana GLA adalah anti oksidan yang meningkatkan imun.

> membaiki inflamasi sepertu eczema, alergy, bintik penuaan, kurap panau dan juga meringankan sakit sendi akibat inflamasi.

> menghalang komplikasi diabetes dengan cara merendahkan paras gula dalam darah.

> merendahkan kolesterol, melambatkan penambahan berat badan yang berpunca dari perubahan hormon, dan melambatkan penuaan dan melambatkan kehilangan bentuk tubuh akibat hormon.

>menghalang tekanan darah tinggi dengan cara menghalang pembekuan darah dan plak kolesterol dalam salur darah.

> membaiki tekstur rambut

uolss GLA bukan untuk wanita je tau? lelaki pon boleh ambil yer?

so bagi uolss yang mahu maintain cun, maintain bentuk badan supaya tak out of shape, maintain subur so jom GLA!

promo memang harga sangat berbaloi!
bagi yg nak dapatkan GLA  COMPLEX pada harga promo sila hubungi saya.


HERNY

ID SHAKLEE 887628
atau pm di www.facebook.com/hernyyusnizar

atau SMS/whatsapp 0164215382

atau wechat ID herny_yusnizar

order di hantar melalui pos ke seluruh negara atau

COD sekitar GELUGOR dan BAYAN LEPAS

dapatkan SHAKLEE melalui saya serta consultation ekslusif :)