Monday, November 4, 2013

trip penang-melaka-jb-seremban-penang

ni adalah trip 1700km 4 hari 3 malam kut untuk test drive civic hasil shaklee! biasala poyo kan. dulu nak
beli city pon telan air liur alhamdulillah 10 bulan buat shaklee boleh dah bayar 20% downpayment Civic kan.

hari pertama kami check in avillion melaka.

then pusing2 naik beca, menara taming sari.... best jugak jadi tourist! kalau kat penang maluu ooo nak naik beca!


kemudian esok pagi kami bertolak dan check in di granada hotel. kemudian ke  destinasi sebenar2nya legoland malaysia! letih sangat.. happening juga! tapi rasa takkan pergi lagi kut! kecuali untuk themepark baru tu kan..


malam kitorang makan kat mana ntah tak ingat! sedap makanan! we oll try pecel lele la, ayam penyek n udang  butter. then malam ke2 kat banaffe village! harga boleh tahan silap order ketam dia bagi ketam nipah rm50 lebih 1 dish. then ada rusa black pepper.n some seafood.
muka kelaparan je ada. makanan takde! sebab lapar tak sempat snap!

esoknya kami ke hello kitty town kat puteri harbour! suka la puteri kannnn~


then esoknya ke seremban check in di mana eh kat seremban tu. tak ingat nama lak. lepas mandi pool balik penang...


total jarak perjalanan 1700km! puas hati ngan encik civic!














Post a Comment