Monday, November 4, 2013

promosi vivix september 2013 buy 6 free 1




yeahh! sejak saya join shaklee selama 15 bulan ni 3 kali promosi vivix! bulan ke dua saya join september 2012 juga merupakan bulan promosi vivix! masa tu baru bertapak! rasa mahal vivix tapi bila study tentangnya memang nak sangat2 rasa kehebatan vivix! so saya beli sebotol untuk diri sendiri! bulan tu juga saya naik  rank sebagai supervisor!


kemudian may 2013 vivix promosi sekali lagi! yeahhh masa tu adalah bulan yang paling havoc dalam career shaklee saya! saya di rank coordinator dah 4 bulan! promosi vivix memang dapat sambutan hebat! sale dan anak bisness berkembang. dan saya rank up to senior coordinator dan cecah income 5 angka! 

vivix saya akui pada harga retail memang agak mahal iaitu RM 475! memang jika tak aware tentang khasiatnya telan air liur jugak nak membeli!

jadi kebanyakan yang dah familiar dengan vivix pasti ternanti2 promosi vivix kerana harga memang jatuh dan jimat beratus  ringgit!

 bagi anda yang ingin rasa kehebatan vivix sekarang ialah masa paling tepat!

promosi berakhir pada 30 november! jadi grab cepat!

selain tu pembelian 2 botol vivix pada HARGA MEMBER juga layak dapat free membership!
permulaan yang baik untuk anda mula langkah bisnes secara bijak dengan shaklee!

jangan teragak2 lagi jika ingin menjadi ahli dan bernaung di bawah empayar saya!


contact saya:
master herny
0164215382 (sms dan whatapp)

emel : hernyyusnizar88@gmail.com

instagram : hernyyusnizar




Post a Comment