Monday, November 4, 2013

anak cucu MM

MM ni shortform untuk group bisness shaklee saya! atau nama penuhnya MULTIMILLIONAIRE atau saya sering hashtag dengan #mmshaklee


 

alhamdullilah

dah cecah 700 lebih ahli lepas 14 bulan beroperasi!

alhamdulillah closing bulan 11 baru2 ni gempak! target saya nak capai 1 million sale tapi tak tercapai namun tetap membanggakan iaitu rm900k sale!

nak di ikutkan increment 100% kerana bulan 10 sale hanya lebih kurang RM500k!

tahniah anak buah saya yg kental dan  bermotivasi tinggi!

ya pastinya rezeki datang dari Allah pada org2 yang berusaha kan?

walau macamana pon saya sangat respek dan sentiasa mendoakan kejayaan anak2 bisness yang bernaung di bawah empayar saya!

tahniah! ada antara mereka dah mencecah pendapatan 5 angka!

setakat ini empayar saya dah melahirkan 4 key coordinator 
nik hazifah - shah alam
jamilah maliki - kota samarahan
maria muda - kuantan
rahimah - bertam, pulau pinang

3 senior coordinator
faizah faiz - kulim
takdir irwani - sungai petani
fariza faizal - petaling jaya

5 coordinator 
nur lisa hamzah - sungai petani
sapela - alor setar
isma - selangor
nyta - putrajaya
hazilah halim - kajang


serta berpuluh2 sr supervisor dan supervisor!

merekalah inspirasi saya! mereka lah yang Allah hantarkan kepada saya!

so bagi anda yang ingin bernaung di bawah empayar saya dah mendaftar sebagai shaklee independant distributor ~ jom!

hubungi saya
016 4215382 ( sms/whatsapp)
emel : hernyyusnizar88@gmail.com



Post a Comment