Friday, November 8, 2013

happy 30th birthday hubby

semalam birthday husband ke 30!
sebenarnya memang taktau apa nak bagi hadiah lagi. rasa macam2 dah bagi kut!

then dari group chat my fren ~ kak put  bagi idea untuk hadiahkan bunga!

hahaha~ rasa cam brilliant juga tu..

so malam tu just wish birthday macam biasa. nothing special.

esoknya kelam kabut ke secret recipe beli kek then ke florist untuk tempah jambangan bunga kan..

then dalam kul 2.30 call husband tak angkat pon n tengah stress pasal ada meeting tergempar. hahahaah..

n then jadi la suprise kat dia n salah seorang kawan ofis yg kongsi birthday.

heheh kelakar kan tua2 dapat bunga n surprise bagai.. hahahaha...
happy birthday dear! terima kasih sebab jadi husband pada wife yang macam2 ni.
Post a Comment