Sunday, November 10, 2013

dating dengan anak buah shaklee

bila sesekali saya outstation saya pasti akan cuba cari peluang untuk beramas mesra dengan anak2 bisnes. style saya lebih suka coaching secara santai, dari hati ke hati gitewww.

public speaking ok tapi secara personal saya lebih suka 1 to 1 coaching. rasa lebih dekat. bagi anak2 yg komited pasti mereka  akan datang cari ruang untuk bertemu kan?!

pagi sabtu saya ke HQ shaklee untuk pertama kali then jumpa wawa n sembang2 then  makan2 roti kat loaf empire.

wawa ni sangat bersemangat. if uols nak cari pengedar shaklee atau nak
join sekitar selangor boleh je contact dia yer? 

kemudian petang pulak saya date dengan ibu gigih ni! nanie- baru je join dalam 2-3 bulan dah naik rank as senior supervisor! surirumah je dah dapat side income shaklee 4 angka. sambil breastfeed sambil layan pavlova kat restoran serai, empire. melihat kesungguhan nani saya nampak dia boleh pergi jauh dalam shaklee.

malamnya pulak kami je Putrajaya! sempat juga jumpa dengan cucu bisnes yg dah bulan ke2 join dah pon naik ramk as Coordinator! Nyta jenis determine tapi tak sombong giteww.. best.. nak jumpa dia boleh je contact Nyta yang beroperasi kat area Putrajaya...
lihat kesungguhan mereka ingat masa saya dulu sanggup naik bas semata2  nak jumpa master cery demi nak dapatkan ilmu dan sentuahan magik! bagi saya kesungguhan anak2 cucu bisness ni turut memberi perangsang kepada saya. InsyaAllah bagi saya kesungguhan mereka tu betul buat daya tersentuh dan membuatkan saya makin seronok untuk cuba membantu lebib ramai lagi kat luar sana membina masa depan yang lebih cerah...

salam sayang~herny~
have a nice weekend
... penang...


Post a Comment