Wednesday, November 13, 2013

terjebak dengan pandora

pandora! 
baru saya terjebak.. almaklumlah nak menjebak dalam pandora jewelry ni paham2 je la. mula2 saya  dengar2 & nampak je master cery & master iffah sebut tentang pandora. saya agak
mesti mahal ni! saya memang bukan peminat barang kemas daripada emas. memang minat silver je.

kemudian masa ber "travel" ke KL sempat saya lalu di alamanda dan empire. tapi tak termasuk ke dalam. balik rumah saya mula google tentang pandora! oh rupanya daku ketinggalan... hihihi!

lepas google2 ni baru paham dan terbayang2 pasal pandora ni!

basically untuk start berpandora ni kena beli bracelet dulu, ada 4 jenis gold, silver, fabric and leather. I am looking for silver. 
Of course paling mahal gold la kan. yang silver dalam RM300 biasanya permulaan boleh tambah sedikit charm supaya nampak la "ke pandora an" nye kan.
then dari masa ke semasa boleh tambah charm tu sampai la penuh and cun melecun. 


ada beberapa jer pandora store kat malaysia iaitu 
KL
KLCC
Ampang Point
Mont Kiara
Pavillion
Bangsar Village
Empire Shopping Gallery

Gurney Plaza,Penang
Spring, Sarawak
Tropicana, Petaling Jaya
Paradigm Mall, Kelana Jaya
Setia City Mall, Shah Alam
Alamanda, Putrajaya
KLIA

kalau taknak ke outlet boleh masuk online di pandora.net
Post a Comment