JOM SHAKLEE!

anda nak dapatkan produk produk shaklee atau nak jadikan shaklee sebagai sumber pendapatan ? hubungi saya. whastapp 013 5825382 herny hafiz

Tuesday, September 3, 2013

CoQHealth™ Plus - CoQ10 bukan sekadar untuk jantung


CoQHealth™ Plus

CoQHealth™ Plus adalah produk yang baru dilancarkan pada Jun 2013.
Ia mengandungi kesemua proprietari semulajadi daripada campuran 28mg Coenzyme Q10 (CoQ10), 10mg Vitamin E dan 10mg ekstrak Teh Hijau yang didatangkan di dalam kapsul bioketersediaan minyak kacang soya bagi memastikan potensi penguraian maksimum dan penyerapan yang lebih baik.


Bahan utama dalam supplemen ini ialah CoQ10 . CoQ10 adalah nutrien larut lemak yang dihasilkan dalam tubuh dan ada dalam semua sel. Ia bertanggungjawab dalam menghasilkan tenaga di setiap sel. Tanya juga paling banyak pada organ yang melaksanakan tugasan berat seperti jantung, hati, buah pinggang dan pankreas.


Keunikan CoQ10 Shaklee berbanding CoQ10 yang lain :

Anda tidak perlu memakan 1.7kg ayam ATAU 28 cawam sayur brokoli untuk mendapatkan 28mg CoQ10 dari CoQHealth Plus.

CoQ10 Shaklee digabungkan bersama Vitamin E untuk memantap dan mengukuhkan lagi fungsi antioksidanya kerana CoQ10 dapat mengitar semula dan menghasilkan Vitamin E, untuk perlindungan antioksida berterusan.

3. Ekstrak The Hijau mengandungi procyanidins yang dipercayai dapat membantu kesihatan endothelium, lapisan tisu pada kapilari darah dan jantung.

4. Coq10 diproses daripada sumber semulajadi secara kaedah penapisan yis. Sumber semulajadi yang digunakan telah diuji secara mendalam, diyakini ramai dan mempunyai bioavailability yang tinggi. Bahan mentahnya merupakan satu-satunya CoQ10 semulajadi daripada yis yang ditapai pada masa kini.

5. Bebas daripada Gluten
Di antara fungsi CoQ10 :

•Menyokong penghasilan tenaga bagi jantung•Menggalak dan melindungi arteri sihat terhadap pengoksidaan LDL


  •  menangani penuaan


  • menangani tekanan darah tinggi


  •   menangani keletihan  •  meredakan migrain
  • meningkatkan kesuburan lelaki


  • perlindungan dari matahari


  •    untuk meningkatkan keupayaan mentalCara pengambilan : 1 kapsul sehari selepas makan. Sebaiknya diambil pada waktu malam sebelum tidur.

* Jauhi daripada kanak-kanak. Ibu mengandung, menyusu bayi atau pengamal ubat tekanan darah tinggi perlu mendapatkan nasihat pakar sebelum menggunakannya.

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mengubati, atau mencegah sebarang penyakit.


Details : 1 botol (30 kapsul / 30 sajian) = (31uv)
Retail Price (RP) SM : RM124.00 SS : RM130.00

ID 887628
COD : Georgetownatau teman saya

HP : 012-2443069 ID : 987074 COD Area : Putrajaya dan Kuala Kedah :)


No comments: