JOM SHAKLEE!

anda nak dapatkan produk produk shaklee atau nak jadikan shaklee sebagai sumber pendapatan ? hubungi saya. whastapp 013 5825382 herny hafiz

Friday, August 16, 2013

promo shaklee august 2013 AJHT

alamak dah lama tak update blog!

naik 3 rank berturut-turut dalam shaklee memang lipas kudung!!

may senior coordinator
jun key coordinator
july senior key coordinator

sekarang pecut untuk master pula mudah-mudahan.

naik rank mestilah datang sekali naik bonus kan?

may 10k
jun 15k
july 19k

wah.... best tak? best kan?????
susah? susah la jugak tapi manis!!

kalau tak dipecahkan ruyung manakan dapat sagunya?

ok.. apa promo bulan ni? 
advance joint health tablet!

untuk kesihatan sendi seperti masalah arthritis, gout ke osteoarthritis ke...

nak dapat best price?

text saya di 0164215382 (sms/ whatsapp: wechat)

atau emel hernyyusnizar88@gmail.com

nak kenal saya lebih rapat ? klik FB saya kat sebelah kanan tu ya?

ingat shaklee ingat herny ok?



2 comments:

Irfa said...

tahniah ;)
seronok tgk kengkawan berjaya
produk ni mmg bagus
teringin nak cuba cuma $$ belum mengizinkan

HERNY said...

dear irfa! shaklee ni senang ja nak start! just daftar ID rm75 then boleh buat busness. promo then bila ada order customer bayar dan order produk di www.shaklee2u.com.my

sangat rendah risiko!
takde risiko rugi lngsung!