Wednesday, July 3, 2013

promo julai 2013 - gla complex


hai...
lama nya tak berupdate :)
hari ni merupakan hari ke 3 saya UNPAID LEAVE !

kenapa ambil UPL? saja je nak ngetest..... niat di hati memang nak WAHM terus dan fokus SHAKLEE jer....

ok promo
bulan ni GLA complex...

best best 

apa tu GLA?

GLA ialah singkatan dari gamma-linoleic acid. kebanyakan GLA yang terdapat di pasaran dihasilkan dari EVENING PRIMROSE OIL (EPO).

tapi SHAKLEE biasa la selalu nak berbeza dengan company lain so kita pilih BORAGE iaitu juga sejenis tumbuhan.

apa bagusnya borage berbanding EPO?
GLA yang diekstrak dari borage mengandungi lebih 2 kali ganda berbanding EPO.

Borage juga 3 kali lebih dari segi bioavailibiti dan 3 kali lebih berkesan berbanding EPO!

Borage yang shaklee pakai pon bukan main kutip je! we ollss ektrak dari tanaman borage organik di kawasan Saskatchewan  (adikberadik rozita chewan ke?) 

setiap capsul mengandungi 300mg GLA serta minyak bungamatahari dan vitamin E untuk lebih berkesan dan stabil!

apakah manfaat GLA? 
>mengawal estrogen dan testosteron dengan membentuk prostaglandin untuk regulate hormon lelaki dan wanita dan menangani PMS, retensi air, mood swing.

>melambatkan menopause

> membaiki prostatomegally ~ masalah prostat dan kerap kencing.

> menentang kanser kerana GLA adalah anti oksidan yang meningkatkan imun.

> membaiki inflamasi sepertu eczema, alergy, bintik penuaan, kurap panau dan juga meringankan sakit sendi akibat inflamasi.

> menghalang komplikasi diabetes dengan cara merendahkan paras gula dalam darah.

> merendahkan kolesterol, melambatkan penambahan berat badan yang berpunca dari perubahan hormon, dan melambatkan penuaan dan melambatkan kehilangan bentuk tubuh akibat hormon.

>menghalang tekanan darah tinggi dengan cara menghalang pembekuan darah dan plak kolesterol dalam salur darah.

> membaiki tekstur rambut

uolss GLA bukan untuk wanita je tau? lelaki pon boleh ambil yer?

so bagi uolss yang mahu maintain cun, maintain bentuk badan supaya tak out of shape, maintain subur so jom GLA!

promo memang harga sangat berbaloi!
bagi yg nak dapatkan GLA  COMPLEX pada harga promo sila hubungi saya.


HERNY

ID SHAKLEE 887628
atau pm di www.facebook.com/hernyyusnizar

atau SMS/whatsapp 0164215382

atau wechat ID herny_yusnizar

order di hantar melalui pos ke seluruh negara atau

COD sekitar GELUGOR dan BAYAN LEPAS

dapatkan SHAKLEE melalui saya serta consultation ekslusif :)


Post a Comment