Monday, April 15, 2013

testimonial nutriferon

baru-baru ni suami saya mula rasa bersin dan batuk-batuk akibat perubahan cuaca. pada mulanya dia enggan ambil sebarang ubat atau supplemen.malam tu badan dah rasa dedar sampai dia rasa esok
harinya mungki perlu MC. disebabkan tak tahan dengar bersin-bersin lantas saya ambil 1 sachet nutriferon dan beri dia makan.

hmm malam tu saya dapat tidur dengan aman. takde lagi bersin.


semalam pulak anak saya puteri memgamuk sebab hidung tersumbat, berair dan bersin. mungkin alergy kut.

dalam pukul 2 pagi dia dah resah dan mengamuk.
saya buka peti sejuk cari kut-kut ada syrup piriton untuk alergy. rupanya takde.

kemudian saya buka 1/2 sachet nutriferon dan masukkan dalam susu. macam magic! terus senyap dan si manja saya tu terus lena dan lelap!


senang hati mama! terbaik sangat nutriferon ni :)

bagi anda yang nak dapatkan nutriferon dengan harga offer sila hubungi saya

HERNY
ID 887628

0164215382 (sms/whatsapp)

atau
www.facebook.com/ hernyyusnizar

pst dengan belian 6 kotak nutriferon anda layak dapat free membership dan dapat claim rebat bernilai hampir rm50
serta layak dapat sekotak nutriferon dengan PERCUMA.

anda juga boleh mendapatkan FREE MEMBERSHIP dengan belian bernilam ~RM650!





Post a Comment