JOM SHAKLEE!

anda nak dapatkan produk produk shaklee atau nak jadikan shaklee sebagai sumber pendapatan ? hubungi saya. whastapp 013 5825382 herny hafiz

Thursday, April 4, 2013

testimoni nutriferon shaklee

sempena promo shaklee nutriferon bulan ni, saya adalah yang sangat teruja.

sepanjang 8 bulan bisness shaklee saya tak pernah jual nutriferon. tapi saya memang ambil dan standby di rumah untuk keperluan keluarga.

bagi saya nutriferon ni macam emergency kit. dah banyak kali saya cuba untuk diri dan keluarga.

saya adalah seorang yang sering terkena tonsilitis. kurang air, silap makan, panas, makan pedas mulalah kena tonsilitis. setahun 3,4 kali mesti kena. then bila kena selalunya saya mesti ambil paracetamol dan antibiotik.

tapi kali terakhir saya ingin cuba tak ambil antibiotik. masa tu saya belum jadi shaklee independant distributor lagi.

sebelum tidur saya ambil 1 sachet. malam tu memang pening dan panas. tapi bila bangun esok pagi nya alhamdulillah. macam tak percaya saya dah boleh menelan seperti biasa.

kemudia saya cuba lagi apabila suami saya mengadu sakit gigi akibat gusi bengkak. saya beri dia 1 sachet sebelum tidur.. then esoknya alhamdulillah sakit tu kurang dan boleh mengunyah seperti biasa.

saya memang rekemen nutriferon pada kawan-kawan dan family sekiranya da yang mula diserang sakit. alhamdulillah kesannya positive.

kini sempena promosi nutriferon april ini adalah masa yang sesuai untuk anda simpan 1 kotak untuk keperluan ketika tak sihat. berkesan untuk saya .. dan mungkin anda juga :)

untuk dapatkan NUTRIFERON pada harga promosi boleh hubungi saya melalui sms/whatsapp 0164215382

atau www.facebook.com/hernyyusnizar

No comments: