JOM SHAKLEE!

anda nak dapatkan produk produk shaklee atau nak jadikan shaklee sebagai sumber pendapatan ? hubungi saya. whastapp 013 5825382 herny hafiz

Sunday, December 2, 2012

testimonial shaklee collagen powder

gambar2 kat bawah ni saya dapat dari google image ;)

ada antaranya memang kawan2 saya pun ;)

cun kan.. tergodaa aiii

ni tergoda baik bukan tergoda tak elok!

sempena promo SCP bulan ni.. apa lagi aii borong la terus! aii pun nak cantik hokey...

jom.. aii offer harga paling tak masuk akal kat korang nak cuba!
jom kasi tegang dan mantap!

sms/whatsapp 0164215382
herny yusnizar ID 887628

2 comments:

nadia rashid said...

salam herny,
tompang tgk2 yer..sy pun amal shaklee..dan suka berkebun..suka tgk hasil2 kebun awk ni

hernyhafiz ^_^ said...

nadia rashid tumpang dengan tak tumpang.. shaklee n oraganik garden is my passion.

suka benda2 organik ni..
jom gardening :)