Friday, December 21, 2012

sejarah silam tak mungkin berulang lagi

Bila belek balik gambar lama-lama saya rasa oh saya rasa oh dasyatnya saya masa tu.. Berat hampir 80kg ok! gemuk gila... Gemuk tu satu hal badan jadi sakit, letih,lemah, stress. Paling tak tahan bila sakit lutut. Sakit sangat. Setiap kali bangun pagi rasa keras nak berjalan. Kalau nak dukung anak pun tak boleh lama nanti mengah. badan cepat penat tapi tak kurus-kurus jugak..

Saya bertekad nak kuruskan badan bila dah mula rasa sakit sendi dan lutut. Tak tahan. Setakat gemuk, tak cantik, suami lari tu saya tak amik port sangat. Tapi bila melibatkan kesihatan baru saya nekad.

Mulanya saya start dengan 2 tin Produk ***. tapi dalam masa yang sama saya ambil LECITHIN SHAKLEE.
Saya rasa Produk *** tak berbaloi untuk saya. Kemudian saya mencuba SET SLIMMING SHAKLEE. Bulan pertama saya loss 6 kg.. kemudian setiap minggu akan loss 1-3 kg sampai total 3 bulan saya loss 15kg.

Gila happy beb! Rasa berharga dan terharu. Baju uniform dah reduce 2-3 inch.
ni nak share gambar-gambar sebelum ni. Masa zaman kegemukan dulu..
 




dan ini pulak gambar selepas SHAKLEE SHAPE UP PLAN with CINCH INCH LOSS PLAN





memang sangat berbeza kan? selain badan lebih kurus kulit muka pun jadi lebih cantik!

jika anda berminat untuk dapatkan set ini.
senarai set yang dicadangkan serta retail price adalah berikut;


ENERGIZING SOY PROTEIN RM 150
CINCH SHAKE MIX (Vanilla/ Chocolate/ Caffe Latte) RM 170
ALFALFA COMPLEX RM 53.75 (330tablet)
HERBALAX RM52.50 (120 tablet)
LECITHIN RM52.50 (180tablet)
*sila contact saya untuk harga promo
Untuk harga lebih murah - member price boleh mendaftar ahli sebanyak RM65 jer atau FREE MEMBERSHIP dengan pembelian bernilaI RM700.

contact saya
HERNY ID 887628
SMS/WHATSAPP 0164215382
EMEL hernyyusnizar@yahoo.com.my
FB: https://www.facebook.com/hernyyusnizar
Post a Comment