Sunday, December 2, 2012

saya happy berdiet dengan produk shaklee

alhamdulillah
kini saya rasa happy dengan berat badan saya.

shaklee memang help me a lot
saya mahu turunkan berat badan atas sebab kesihatan!

takut beb bila obes ni... macam2 penyakit boleh datang!!

itu yang belum pasti..

yang dah di alami pulak sakit lutut,mengah, badan rasa berat, emosi tak stabil-stress, oh hubungan suami isteri pun kureng sikit!

sekarang saya sangat2 happy!

paling best bila husband puji. betul2 rasa dihargai tau!

kenapa saya pilih shaklee?
sebab saya yakin ianya selamat!

paling penting dalam
diet adalah calorie control.

tapi agak sukar untuk kawal kalori kalau cuba masak dan buat menu sendiri unless ada guide dari pakar
macam kevin zahri kan..


so saya apply konsep calorie control
dengan cara pengambilan minuman protein soya shaklee..soya yang saya ambil ENERGIZING SOY PROTEIN dan CINCH!

apa yang bagus minuman protein ni rendah kalori, tinggi protein serta kaya dengan fiber. ini membuatkan kita asa bertenaga dan kenyang. automatik keinginan nak melantak berlebihan akan kurang.

selain kawalan kalori saya juga detox menggunakan herbalax yang saya ambil 4biji -2 kali jer seminggu sebagai colon cleansing! perrhhh nyaman beb!

untuk supplemen harian pulak saya amalkan alfalfa sebagai detox secara lembut. alfalfa ni best sebab buatkan badan terasa 'ringan'. selain tu masalah wanita macam keputihan memang boleh kering, dan membuatkan rasa seperti anak dara kembali...


selain tu saya jugak ambil lecithin setiap hari. lecithin ada pengemulsi lemak dan kolesterol! masa mula2 ambil lecithin masa membuang bestt!
rasa macam ada minyak-minyak dalam
najis. selain tu buat kerja sikit berpeluh2 bukan main lagi...memang rasa best kalau dapat keluarkan peluh ni!

namun bagaimanapun pengambilan air mesti lah cukup! kalau tidak metabolisma tak efektif!

dengan panduan diet macam ni saya berjaya turunkan berat sebanyak 17kg dalam masa 4 bulan.

kekurangan inchi juga dekat perut ja 4 inch peha dalam 2 inch.
semua baju longgar gila!!!

so semua kejayaan ini sangat2 menggembirakan saya.

jika anda nak dapatkan produk shaklee ni boleh pm saya di facebook saya
atau sms/whatsapp saya 0164215382.

saya berbesar hati untuk guide anda cara menurunkan berat badan dengan mudah, murah dan selamat :)
Post a Comment