Saturday, December 1, 2012

kolagen oh kolagen

sekarang ni asyik cerita pasal kolagen jer banyak kan?

kolagen banyak sumber.. rumpai laut, sisik ikan.. semuanya untuk dapatkan kolagen.

saya sebagai pengedar shaklee mestilah ambil shaklee ;)

bila umur kita semakin meningkat penghasilan kolagen mula turun.
ianya normal. ia adalah sebahagian dari proses penuaan..

penuaan tetap akan terjadi tapi kita boleh melambatkannya.

secara peribadi...kini saya mula mengambil berat tentang kecantikan diri. saya mahu kelihatan muda... mahu kelihatan cantik..dan kelihatan sepadan dengan suami. lagipun suami saya muda setahun dari saya. :)

saya mula berkolagen selepas tengok kesan memberangsangkan pada kawan-kawan yang ambil.

saya cuba..
baru seminggu rasa perubahan.. kulit rasa anjal, aset pun anjal, kulit rasa halus dan supple.

shaklee claim kesan terbaik adalah jila ambil berterusan selama 8minggu.
saya memang nak melabur.. apatah lagi bonus dapat bulan ni..

aim saya sempena anniversary ke 5 tahun depan saya kelihatan cantik dan sepadan dengan husband seperti mul kahwin. :)

hari ni 1 december dapat tau shaklee buat promo year end buy 6 free 1..

perrghhh apa lagi pucuk di cita ulam
mendatang.... memang seronok dan happy..

ni gambar saya masa kahwin dan terbaru!

nak cantik macam dulu :)
Post a Comment