Wednesday, September 19, 2012

testimoni diri sendiri setelah mengamalkan supplemen SHAKLEE

setelah 2 bulan mengamalkan SHAKLEE secara konsisten saya dapat rasakan banyak perubahan.

paling best sakit lutut hilang dan saya makin aktif gardening.. hari ni dah transplant pokok kailan. bunga matahari,sawi, bean pelbagai jenis, karot, tomato,bayam, rainbow chard dan beberapa jenis lagi mula tumbuh subur..

selain tu saya rasa badan lebih "ringan" dan bertenaga.

ramai kawan-kawan yang heran macamana saya ada banyak masa update blog, FB, bisness, gardening lagi.. sebenarnya bila badan dah ringan ni buat kerja jadi laju. tak penat dan tak lenguh2.

tapi bukanlah nak kata sebab produk SHAKLEE semata. Semestinya makanan pun kontrol. Tapi makan tetap makan kalau tak, nak ke mana sayur-sayur yang saya tanam tu..nasi makan juga. keyword makan tidak melebihi kalori yang ditetapkan. Setiap hari saya make sure kalori dalam 1500kcal aja!

selain itu amalan supplemen ni penting buat saya supaya kulit kelihatan cantik.almakumlah..suami saya lebih muda dari saya tau...

so terpulang lah kepada korang samada memerlukan supplemen atau tak..pilihan masing-masing. sendiri yang boleh rasa kelainannya..

kalau nak emel saya ye hernyyusnizar@yahoo.com.my atau sms 0164215382 atau pm FB herny yusnizar atau lawat FB page saya info supplemen untuk kesihatan dan kecantikan

bye.. lalalallala...
Post a Comment