JOM SHAKLEE!

anda nak dapatkan produk produk shaklee atau nak jadikan shaklee sebagai sumber pendapatan ? hubungi saya. whastapp 013 5825382 herny hafiz

Saturday, September 8, 2012

semaian baru-main campak2 aja!

semangat nak bercucuk tanam tu ada tapi masa tu tak berapa nak cukup hihihi


beberapa hari lepas saya cuba semai benih yang ada dalam simpanan takut tak bernas.

hari ni nampaknya dah tumbuh.

ada sesetengah yang dah besar.

saya upload melalui hp so tak tau nak letak caption. so layan je la pics ya!

~happy gardening~

7 comments:

Ena's Palace said...

rajinnye bercucuk tanam..

ummuaidan said...

salam herni..nak tanya sikit..mcm mana buat link to this post nie..berpenat sy cari cara2nya, tak dpt jgk...blh share tak?

ummuaidan said...

salam herni..nak tanya sikit..mcm mana buat link to this post nie..berpenat sy cari cara2nya, tak dpt jgk...blh share tak?

Puteri Purnama said...

subur pulak benih main campak2 tu kan. biasalah tu, kalau tanam elok2 dan tunggu percambahannya..banyak betul masalahnya, tapi kalau rasa merajuk campak2 je..wah luar biasa tumbuhnya.Dah subur tu tinggal siram selalu.

hernyhafiz ^_^ said...

boleh la.. buat pecahkan peluh petang2..

hernyhafiz ^_^ said...

huhuhu ... saya pun dah lupa sebab dah lama duk update pakai hp ja.. maaf ya? ada kawan lain boleh bantu tak?

hernyhafiz ^_^ said...

haha... nasib baik sekarang musim hujan.. subur ja pokok2