JOM SHAKLEE!

anda nak dapatkan produk produk shaklee atau nak jadikan shaklee sebagai sumber pendapatan ? hubungi saya. whastapp 013 5825382 herny hafiz

Friday, August 10, 2012

blood test

sebelum ni saya ada berkongsi mengenai psyllium husk. Selain daripada psylium husk saya juga ada mengambil bijirin flaxseed.

Semalam saya ambil blood test. Blood result saya bagus di mana paras kolesterol baik tinggi dan kolesterol jahat rendah.

Bacaan creatinin yang menunjukkan paras toxin juga bagus.

p/s: jangan ingat kalau kurus itu sihat sebab paras kolesterol orang kurus pun kadang2 tinggi. Walau pun saya overweight tapi paras kolesterol saya bagus :)

2 comments:

ejaMaria said...

owh... kita tak buat lagi blood test ni utk tahun ni... ;p
tahun lepas punya result ok... tahun ni tak tau lagi... buat pap smear dulu... ;p

wani sc said...

dah rancang nak buat full medical check-up kat gleneagles tapi tak sempat nak buat lagi. tunggu jadual kosong sikit sebab nak spend 3-4 jam untuk seorang punya check.
sepatutnya memang kena buat ni tiap-tiap tahun untuk 3 tahun pertama, dan sekali setiap 3 tahun. berdasarkan kata doktor lah