JOM SHAKLEE!

anda nak dapatkan produk produk shaklee atau nak jadikan shaklee sebagai sumber pendapatan ? hubungi saya. whastapp 013 5825382 herny hafiz

Saturday, July 14, 2012

"greenhouse"

mode: berangan :)

saya teringin nak ada greenhouse macam ni.. sebab saya sangat stress dengan kehadiran kucing2 yang menjadi sebahagian perosak pada tanaman. Dapat separuh mcm ni pun ok dah... :)

7 comments:

Puteri Purnama said...

semoga tercapai hasrat yg baik ini.
Allah akan permudahkan segala urusan.Amin.

hernyhafiz ^_^ said...

puteripurnama> insyaallah

ejaMaria said...

huhuhu... nak jugak... ;p

lynnhelite said...

lynn pun berangan jugak..sbb belakang luas, dan ada carpenter part-time cuma budget lum ada lagi, asyik bercuti jeh. Memang smtimes fed-up berkebun ni.. dugaan saban hari, siput, lintah bulan, tupai & terbaru ada sepasang tikus dah mula start bersiar2 kat belakang..takutt

shafirul suffian said...

Saya pun pernah berangan nak buat greenhouse bila tak tahan dgn siput yang selalu makan anak semaian...

hernyhafiz ^_^ said...

saya sekarang tengah bengang dengan semut api pulak. abih bengkak2 kaki ni.

hernyhafiz ^_^ said...

hehhehe.. jon kita handyman.