Tuesday, June 5, 2012

Shopping di pesta floral penang

Hari ni saya hantar puteri ke nursery supaya mama dia boleh pergi shopping. Paling teruja bila tengok di sini juga ada jual herbs terutamanya pokok yang saya tanam susah nak hidup iaitu parsley. Boleh tahan juga saya shopping. Ni update kat parking. Tak pandai lagi update blog pakai iPhone. Selain tu saya juga beli thyme,oregano,lemon balm,sage. Tak lupa juga Anak markisa. Jalan2 Lagi saya sambar plak pokok senduduk Putih dan harum sundal malam. Selain tu beli beberapa keratan or kid. Nampaknya esok la kena tanam menanam.
parsley
thyme
sage
markisa
senduduk putih
harum sundal malam
lemon balm
oregano


Post a Comment