JOM SHAKLEE!

anda nak dapatkan produk produk shaklee atau nak jadikan shaklee sebagai sumber pendapatan ? hubungi saya. whastapp 013 5825382 herny hafiz

Sunday, June 3, 2012

bunga matahari

Hari-hari saya tunggu dia kembang








6 comments:

ejaMaria said...

macam tunggu anak membesarkan?...
hari-hari kena sabar... ;p

mat jon said...

Berapa lama tunggu sampai berputik. Pokok saya dah sebulan tapi baru tinggi dalam 20cm, normal ke?

lynnhelite said...

suburnya..i pun excited nak tengok dia berkembang..

hernyhafiz ^_^ said...

ejaMaria: tu lah.. hari2 belek.. anak tak bangun lagi belek bunga.

mat jon: yang ni saya semai pertengahan april...saya pun tak terrer sangat batch yang first tu semai sebulan awal...nampaknya time berbunga sama2 pulak..

lyynhelite: hari2 ambik gambar nanti nak buat post tentang progress dari semai sampai mati :)

lambat lagi tu..

lynnhelite said...

i baru terima semlm dr Diana..belum ada masa nak tanam lagi, sibuk dgn kelas minggu nih..takpa, i tengok hasil u dulu..

hernyhafiz ^_^ said...

benih dari diana pun belum semai lagi ni..