JOM SHAKLEE!

anda nak dapatkan produk produk shaklee atau nak jadikan shaklee sebagai sumber pendapatan ? hubungi saya. whastapp 013 5825382 herny hafiz

Sunday, June 3, 2012

bunga matahari

Hari-hari saya tunggu dia kembang








6 comments:

ejaMaria said...

macam tunggu anak membesarkan?...
hari-hari kena sabar... ;p

mat jon said...

Berapa lama tunggu sampai berputik. Pokok saya dah sebulan tapi baru tinggi dalam 20cm, normal ke?

GO GREEN said...

suburnya..i pun excited nak tengok dia berkembang..

Unknown said...

ejaMaria: tu lah.. hari2 belek.. anak tak bangun lagi belek bunga.

mat jon: yang ni saya semai pertengahan april...saya pun tak terrer sangat batch yang first tu semai sebulan awal...nampaknya time berbunga sama2 pulak..

lyynhelite: hari2 ambik gambar nanti nak buat post tentang progress dari semai sampai mati :)

lambat lagi tu..

GO GREEN said...

i baru terima semlm dr Diana..belum ada masa nak tanam lagi, sibuk dgn kelas minggu nih..takpa, i tengok hasil u dulu..

Unknown said...

benih dari diana pun belum semai lagi ni..