JOM SHAKLEE!

anda nak dapatkan produk produk shaklee atau nak jadikan shaklee sebagai sumber pendapatan ? hubungi saya. whastapp 013 5825382 herny hafiz

Tuesday, June 12, 2012

Bunga matahari lagi

Hari ni semua baka bercampur dah mekar sepenuhnya.

12 comments:

Anonymous said...

wah cantik2 saya suka lah...

Nudabuffy said...

wah.. ramai yang tanam pokok bunga matahari dah dapat hasilnya... tak sabar nak tunggu pokok matahari saya besar dan berbunga

Mama Pongkey said...

Membakar semangatku untuk lebih gigih menanam bunga matahari :-) Alhamdulillah sejuk mata memandangnya..

hernyhafiz ^_^ said...

Mari kita tanam beramai2......Bunga matahari ni memang menarik perhatian betul

ejaMaria said...

cantek !
tapi kita malas tanam bunga... ;p

hernyhafiz ^_^ said...

Eja Maria: saya pulak teruja nak tanam Lebih banyak Bunga matahari ni sebab senang betul jaga. Saya direct sow ja. Tak perlu jaga tapi dapat mengurangkans kawasan semai katt rumah ni.

mat jon said...

saya masih menunggu progress matahari di sini. saya tersilap letak tempat teduh, tu yang lambat membesar tu..takpe lepas ni giliran saya akan tiba jugaaa..;)

hernyhafiz ^_^ said...

Mungkin jenis lain kut. Batch pertama saya tanam belum kembang. Tapi rasanya size besar Dari yang ni. Saya tanam 2 minggu awal tu.

wani sc said...

berjangkit-jangkit sunflowers kembang ni. suka suka! n___n
nanti nak tengok semaian herny yang banyak hari tu. terujanya! hihihi

hernyhafiz ^_^ said...

Risau jugak. Sekarang dah start Muslim kemarau ni. Panas betui

Puteri Purnama said...

cantikkan bunga matahari dihalaman rumah.malam2 bangun tengok bunga dibawah cahaya lampu halaman.indahnye.

hernyhafiz ^_^ said...

Puteri purnama: ini lah first time saya dapat tengok pokok Bunga matahari Dan by hanya yang mekar. Suka Sangat.