JOM SHAKLEE!

anda nak dapatkan produk produk shaklee atau nak jadikan shaklee sebagai sumber pendapatan ? hubungi saya. whastapp 013 5825382 herny hafiz

Wednesday, June 6, 2012

bunga matahari lagi

Alhamdulillah. Walaupun hujan lebat tapi benih ni tak hilang. dan esok saya nak semai batch ke 4 benih giant sunflower from adelaide pulak...nanti semua jadi OP apa rupa taktau...

 Batch 3 Giant sunflower .Batas dah jadi rata di sebabkan hujan lebat. Nasib baik benih tak hanyut.


Batch pertama dan kedua - saya tak pasti variety apa..antara OP dan mix colour...
batch 1

batch 2

5 comments:

lynnhelite said...

byk jugak benih2 baru saya yg rosak sbb hujan lebat mlm tadi, lupa nak cover dgn jaring hitam...sob, sob..

PUTRI said...

wow...saya suka sunflower!
tak sabar nak tengok... =)

hernyhafiz ^_^ said...

nak penuhkan laman dengan sunflower....teruja betul...

lynnhelite said...

herny.. sunflower tu letak kat tanah ker? Dlm pasu boleh tak? rumah lynn takder tanah, masa beli benih x terfikir la pulak

hernyhafiz ^_^ said...

Dalam pasu pun boleh tapi Nanti bunga jadi Kecik kut