JOM SHAKLEE!

anda nak dapatkan produk produk shaklee atau nak jadikan shaklee sebagai sumber pendapatan ? hubungi saya. whastapp 013 5825382 herny hafiz

Wednesday, June 6, 2012

bunga matahari lagi

Alhamdulillah. Walaupun hujan lebat tapi benih ni tak hilang. dan esok saya nak semai batch ke 4 benih giant sunflower from adelaide pulak...nanti semua jadi OP apa rupa taktau...

 Batch 3 Giant sunflower .Batas dah jadi rata di sebabkan hujan lebat. Nasib baik benih tak hanyut.


Batch pertama dan kedua - saya tak pasti variety apa..antara OP dan mix colour...
batch 1

batch 2

5 comments:

GO GREEN said...

byk jugak benih2 baru saya yg rosak sbb hujan lebat mlm tadi, lupa nak cover dgn jaring hitam...sob, sob..

Baizura Bahar said...

wow...saya suka sunflower!
tak sabar nak tengok... =)

Unknown said...

nak penuhkan laman dengan sunflower....teruja betul...

GO GREEN said...

herny.. sunflower tu letak kat tanah ker? Dlm pasu boleh tak? rumah lynn takder tanah, masa beli benih x terfikir la pulak

Unknown said...

Dalam pasu pun boleh tapi Nanti bunga jadi Kecik kut