Thursday, May 3, 2012

raised garden bed

semakin lama saya tengok makin semak pulak halaman saya. Ini disebabkan takde planning. Main semai je. Bila dah menjalar rasa macam berserabut pulak.

pokok2 yang ditanam dalam pasu rendah jadi tak lalu nak makan pulak disebabkan si kucing suka buat port.

dekat belakang pulak baru2 ni jumpa bangkai tikus pulak.

walaupun begitu benih2 dah penuh tupperware tu. Tanah, baja organik semua dah ada.
tunggu masa untuk organize semula tanaman saya yang seciput tu...

saya memikirkan untuk buat raised bed macam ni.
hmmm.... kena pergi melawat kedai hardware dulu cari barang2 ni....
Post a Comment