Friday, May 4, 2012

kuss semangat aku!!!

masa tengah menulis ni saya masih lagi berdebar2 dan terkejut.

sebelum ni  jika saya jumpa cacing yang kecil saya akan kutip masuk kan dalam pasu..

harini saya pergi ke back yard saya. banyak pasu2 kecil yang tak berpenghuni. So saya decide nak recycle.

Saya tuangkan satu demi satu pasu2 kecil ke dalam bekas styrofoam. Tiba2 ...MAKK!! gedebuk ada seekor cacing yang sangat gemuk  dan besar melingkar kat dalam pasu.  I CANNOT BELIEVE IT!! (over la pulak).

cacing tu sangat gemuk ok.. eeewww...saya rasa sangat geli..huhuhuhuhuhu.....
gemuk cam ni la.. nak google pun seram! sumber:google

saya tak sempat ambil gambar sebab bateri dah habis n cacing tu dah menyusup masuk dalam bekas tu.. saya harap cacing tu tak membesar lagi. Lepas ni saya tak akan taangkp cacing lagi masuk pasu! fobia ok! huuuuuuuuuu
Post a Comment