Friday, May 4, 2012

install right clik disable

hari ni bila buka blog ja terkejut bila baca posting dari kebun malay-kadazan girl mengenai posting dalam blog dia yang telah dicuri.. bukan satu entry tapi boleh dikatakan semua. saya juga rasa terkejut bila lihat entry nya yang terlalu banyak yang saya percaya kebanyakannya bukan lah original. Tak tau la apa motif dia kan sebab blog itu bukannya ada advertisement, atau pun comment. tapi dia blogging since 2006.

Lantaran itu saya telah install right click disable untuk protect entry dan gambar2 saya. Jika kawan2 mau buat macam tu juga bolehlah copy code and paste di blog anda ya.
Post a Comment