JOM SHAKLEE!

anda nak dapatkan produk produk shaklee atau nak jadikan shaklee sebagai sumber pendapatan ? hubungi saya. whastapp 013 5825382 herny hafiz

Sunday, May 6, 2012

the gardener's daughter

peace !!!
Saja2 petang yang mendung.. si puteri pun menyibuk. Minta dia ambik gambar. Tersengih bukan main lagi..dalam gambar ni pokok kailan tu macam besar je kan?

9 comments:

Junaidah Jantan said...

Elelelele...tomei tomei...

TukangKebun said...

Nice photo and cute lil princess. Subur berbunga-bunga ros you.

hernyhafiz ^_^ said...

:) umur2 cam ni memng mengada2 lebih

hernyhafiz ^_^ said...

jangan terpedaya dengan bunga2 itu.hihihi. baru beli last week..ni baru kembang...habis semua kembang nanti taktau la nak berbunga lgi ke tidak..

hijaudaun said...

wah cantik bunga ros tu.jeles2. ;>

penyuluh perikanan said...

47
salam perkenalan dan langsung follow ke 47, semoga kita bisa saling berbagi di dunia bloger
silahkan mampir ditunggu juga follow kembali
trima kasih

hernyhafiz ^_^ said...

hijau daun : baru beli mekar elok lah..nak maintain macam tu tak tau la nanti...

wani sc said...

comelnya Puteri :)
bunga2 cantik dan kailan nampak gemuk! best!

hernyhafiz ^_^ said...

TQ..saya tak pasti ni kailan baka apa..dah boleh harvest ke belum pun tak past....