Friday, April 20, 2012

princess day out

Puteri nampaknya seronok bila bawak shopping. Nasib baik ada Yuyu teman. Kalau tak jenuh jugak nak control perangai puteri ni.


Sebenarnya saya jarang bawa Puteri shopping kat mall yang besar-besar ni.Sebab susah nak control dia. Kalau pergi pun setahun sekali time raya saja. Selalunya Tesco dan Giant. Baju2 pulak banyak beli on line ja.

Kebetulan saya memang nak cari kasut yang feminin sikit dekat Puteri. Sebelum ni kasut yang di pakai lebih kepada sporty/sneakers.



Sepupu saya introduce kedai cotton on ni. Agak teruja jugak sebab ni first time shopping sini. Kasut-kasut sini sangat comel dan berbaloi harganya. Dress dan top pun cantik-cantik jugak.







Thanks yuyu for the pics!!
Salesgirl tu pun sporting ja. Next time boleh datang lagi.


Post a Comment