JOM SHAKLEE!

anda nak dapatkan produk produk shaklee atau nak jadikan shaklee sebagai sumber pendapatan ? hubungi saya. whastapp 013 5825382 herny hafiz

Wednesday, March 28, 2012

harvest of the day- daun bawang


yay! daun bawang pertama ku...buat campur dalam cucur udang minum petang ni..


fresh from garden

ramuan cucur udang

digoreng-goreng..wangi ja bau

dah siap cucur udang ku..

8 comments:

Puteri Purnama said...

Assalammualaikum..wah sedap tu cucur udang..daun bawang tanam sendiri tentunya kan..tahniah.Salam ceria selalu.

Makarimi said...

Salam, sedapnya cucur udang...rasa lapar pulak tengah2x pagi ni. Kecur liur ;)Thanks for visiting my blog.

hernyhafiz ^_^ said...

salam. terima kasih.sudi jugak jenguk2 kat sini ya. ye..baru sebulan dua lebih terjangkit virus tanam sendiri ni..

hernyhafiz ^_^ said...

salam. thanx for visiting mine also.. lain kali buat boleh jemput makan :)

Irfa said...

hai..nampak awak follow saya.tq :)

kat umah banyak kali tanam daun bwg tapi tak menjadi.
so baut cekodok daun kucai je lah sbb daun kucai elok pula membiak.hehe

hernyhafiz ^_^ said...

saya pun new blogger. sebelum ni rajin merayau2 ja... :) tq sudi jenguk sini.. saya dah 3 kali tanam kucai.. tapi tak jadi. rasanya tumbuh after berbula2 tapi saya ingatkan rumput terus ganti pokok lain. huhu..lepas ni azam lantak le berapa lama tak mau kacau dah...

BugsCrafting said...

coq udang, bestnya kalau ada tokua goreng dgn kuah kacang perghhhh mcm dok makan tepi padang kota lama ja....
menarik menarik

hernyhafiz ^_^ said...

uiiii..sedap tu .. kat penang panggil tokua rendang kut..