Tuesday, September 5, 2017

set kecantikan lengkap dari shaklee: pilihan premium


Beauty SET
.
ESP (tahan dua bulan)
~ memperbaiki parut
~ memperbaharui sel kulit rosak
~ melembabkan kulit
~ mencerahkan kulit
~ menjadikan tona kulit sekata .
Vitamin C (tahan enam bulan)
~ menghasilkan kolagen
~ mengecutkan jerawat
~ menghalang sinaran UV
~ anti penuaan melambatkan kedutan
~ mengurangkan  kesan sunburn
~ menyembuhkan luka
~ meningkatkat imune bagi mereka yg eczema dan resdung
~ menjadikan kulit flawless
.
Vitamin E (tahan empat bulan)
~ anti oksidan kuat & lambatkan proses penuaan
~ membaiki kulit rosak
~ menghalang jeragat
~ mengurangkan eyebag
~ menjadikan kulit pinkish
~ melembabkan kulit .
.
nak dapatkan produk shaklee DM atau wasap saya . #0135825382

set hamil lengkap shaklee (prenatal set)


FULL SET IBU HAMIL
bukan ahli RM 609.25
ahli RM513.40
save RM95+ untuk ahli.

1.ESP (tahan 2 bulan)
🌷Protien soya. Ia penting untuk membantu pertumbuhan yang normal untuk bayi didalam kandungan.
🌷Jika anda mempunyai masalah berat bayi kurang daripada yang sepatutnya, sebaiknya amalkan ESP kerana ESP boleh membantu pertumbuhan bayi dalam kandungan dengan baik.
🌷ESP juga membantu membekalkan tenaga dan mengelakkan masalah pedih ulu hati atau gastrik.
.
2. B Complex (tahan 4 bulan)
🌷Membekalkan asid folik. Kekurangan asid folik bagi ibu yang hamil boleh menyebabkan risiko kecacatan tulang belakang (spina bifida) pada bayi.
🌷Sebaiknya ia perlu dimakan sekurang-kurangnya sebulan sebelum hamil.
Vitamin B6 yang terdapat dalam B Complex juga dikatakan boleh mengurangkan masalah ‘morning sickness’ bagi ibu hamil.
.
3. Vitalea With Iron Formula (tahan 4 bulan)
🌷Ia merupakan Multivitamin yang sangat penting terutama untuk ibu yang mengalami masalah tekanan darah rendah atau ‘HB Low’.
🌷Jika diambil bersama-sama dengan Vitamin C, penyerapan zat besi yang ada didalam vitalea adalah lebih baik dan berkesan untuk membantu masalah tekanan darah rendah.
.
4. Sustained Release Vita-C (tahan 6 bulan)
🌷Vitamin C merupakan vitamin ‘mudah larut air’.h vitamin C shaklee mempunyai teknologi “Sustained Release” dimana dengan adanya teknologi ini, hanya 100gm vitamin C akan dilepaskan setiap 1jam.
1 biji Vitamin C shaklee mempunyai 500gm vit C.
🌷 penguat imuniti tubuh melawan penyakit, menjaga kapilari darah dan membantu penghasilan kolagen dalam badan
.
5. Ostematrix (tahan 1 bulan)
🌷Tablet kalsium. Ia juga mengandungi vitamin D dan Magnesium.
🌷Ibu hamil memerlukan sekurang-kurangnya 1000mg kalsium setiap hari.
.
6. Omega Guard (tahan 3 bulan)
🌷Membantu perkembangan otak bayi semasa dalam kandungan serta meningkatkan imune bayi dan elak eczema selepas kelahiran bayi.

peluang jana pendapatan dari rumah dengan shaklee


selalu rasa kesesakan setiap bulan? 
jeles tengok orang jalan sana sini?
nak jugak duit tepi tapi tak tau cara.
.
kebanyakan bisness nak kena keluar modal.
lepas tu nak kena bungkus barang.
nak kena pos.
dah la kerja hakiki pon dah cukup busy.
.
so nak tak bisness yg boleh buat 100% dari rumah?
tak perlu modal?
tak perlu buat stok?
.
dm atau wasap saya untuk join shaklee cara team saya!
.
semua orang punya peluang jana income besar.
semua boleh fight melancong cuti2 luar negara 100% sponsor.

minyak ikan dapat mengelakkan anak eczema


disebabkan anak saya mengalami eczema saya banyak membaca bagaimana nak elak anak daripada mendapat eczema. ( both saya dan husband juga ada masalah alergy) 
melalui pembacaan saya terdapat article yang mengatakan pengambilan fish oil ketika hamil sangat bagus bagi elak anak eczema. alhamdulillah. Dayyan lahir tiada  kulit alergy. masa BF saya tak perlu pantang makan dan dayyan dah diperkenalkan telur udang dan sotong seawal 8 bulan tanpa sebarang masalah. .
.

jika anda ingin consultation lanjut dan juga teknik2 lain untuk tingkatkan penghasilan susu boleh DM saya atau wasap saya #0135825382
.
*consultation exclusive khas hanya pada SHAKLEE USER sahaja.
.
✅konsep asas penyusuan utama ialah demand vs supply untuk maintain hormon dan elak kesan feedback inhibator of lactation (FIL : tindakan tubuh badan sendiri untuk hentikan penghasilan susu) . .