Tuesday, January 23, 2018

menyusu dengan lebih berkualiti dengan bantuan set menyusu shaklee


FULL SET BREASTFEEDING SHAKLEE MENGANDUNGI
 ESP, VITAMIN C, ALFALFA, OSTEMATRIX, VITALEA, BCOMPLEX dan OMEGAGUARD


ESP

- sarapan dan snek berkhasiat untuk kawal pemakanan
-sumber protein untuk meningkatkan proses penyembuhan luka dan tak menjadikan keloid
- memberi tenaga segera 

- membantu ibu mendapatkan berat ideal

VITAMIN C
-membantu mengelakkan jangkitan luka

-meningkatkan imunity tubuh ibu dan mengelakkan demam dan rengat
- meningkatkan kualiti susu ibu dan imun anak
- membantu menambah darah dan tenaga

ALFALFA
- sebagai jamu moden untuk mengecutkan rahim
- membantu mengeluarkan lebihan darah beku
- mengelakkan rengat
- menyegarkan tubuh ibu
- meningkatkan susu ibu
- sebagai fiber untuk melawaskan sembelit
- mengelakkan badan berangin, sejuk dan sakit urat
- mengelakkan kembung bagi anak menyusu

OSTEMATRIX
- sumber kalsium
- melegakan lenguh2 badan dan sakit2 di kawasan peranakan akibat proses bersalin
- melegakan sakit kepala
- menggantikan susu bagi ibu yg tak minum susu
- membantu melawaskan najis

VITALEA
- memberi tenaga segera
- membantu menambah darah dengan cepat
- menyerikan wajah pucat
- sebagai multivitamin bagi yg kurang makan sayur dan buah

BCOMPLEX

-sebagai anti stress bagi mengelakkan kemurungan
-mem beri tenaga tambahan
- berfungsi meningkatkan darah

OMEGAGUARD
 
- berkesan untuk melancarkan aliran susu
- mengelakkan bengkak susu
- meningkatkan imunity bayi menyusu dan juga ibu

UNTUK ORDER
Whatsapp 0135825382
MASTER HERNY HAFIZ

Shaklee Independent Distributor Since 2012

sessi photoshoot mm team di studio magic lensa

behind the scene pembikinan video pendek tentang shaklee effect.. video akan di uplaod nanti di chanel you tube mm team malaysia.

terimakasih kepada team yg hadir untuk sessi photoshoot ni ya.


nak join team kami?
jom!!
hubungi saya sekarang
0135825382
Master Herny Hafiz
Shaklee Master Coordinator since 2013
Founder of MM Team Malaysia

Kick Start Shaklee 2018 : Johor Bahru TOUR

20 hb lepas saya fly dari penang ke JB untuk bertemu dengan team JDT pulak. ini merupakan siri ke 3 Kick Start Shaklee untu resolusi 2018.
untuk JB tour saya bersama Master Izzati hadir kle bramch JB untuk memberikan Tips dan suntikan semangat terutama bagi ahli2 baru untuk melihat gambaran peluang2 dalam Shaklee ni. Bismess Shaklee ni adalah bisness yg baik. Tak perlu modal. ada support team yang kuat.

basically bisness Shaklee di bawah team saya beroperasi 90% secara online di mana korang tak perlu kerap menghadiri kelas pun. Untuk Kick Start ni saya anjurkan sebelum per,ulaan cycle baru untuk terangkan secara terperinci dan bersuan dan berkenalan dengan lebih dekat dengan team,.
untuk siri berikutnya pulak insyaAllah kami akan ke IPOH dan KOTA KINABALU pulak sebelum permulaan CYCLE baru pada APRIL 2018.


berminat nak join kami? Bisness paling flexible dengan ganjaran2 lumayan!!!
hubungi saya sebagai mentor bisness shaklee anda/.
whastapp 0135825382
Master Herny Hafiz
Shaklee Master Coordinator since 2013
Founder MMTeam Shaklee

Kick Start Shaklee 2018 : Penang Tour

Untuk siri Kick Start Shaklee 2018 siri kedua kami anjurkan di Branch Shaklee Penang dengan Kehadiran 4 Speaker iaitu saya sendiri Master Herny Hafiz, Master Izzati iaitu mentor saya , 2 anak didik saya yg juga dah mencapai Master Coordinator iaitu Master Fariza dan Master Rahimah.

Sharing di Penang ni lebih menyentuh hati terutama nya tentang BIG WHY. Sharing di Kick start ni exclusive untuk Team kami shaja. Saya berdoa semoga semua peserta dapat tingkatkan lagi prestasi dan berjaya menggapai rank2 dalam shaklee bagi tahun 2019 pulak dan mencapai peluang2 yg Shaklee tawarkan.


Korang berminat ? Jangn tunggu lagi sertailah team saya hari ini juga.
Whatsapp 0135825382
Master Herny Hafiz
Shaklee Master Coordinator 2013
Founder MM Team Malaysia